tisdag 31 augusti 2010

Det è mycke nu...

Det har inte blivit så mycke golf....Skoja bara. Måndags blev det en runda på nian med Katarina och Hasse Hasse tog hem det och det bådar gott för våran helg och vår tävling i Malmö på torsdag.Idag spelade jag och Zigge på Ätradalens gk 20p första nio men tyvärr bara 16p sista nio..4 ettor och ett sträck..2 birdies..så jag är nöjd..
Jag var oxå på GeKås och inhandlade kläder till Portugal och ett par brallor som skall andvändas till helgen..det kommer att bli ett par snygga plusfours när jag är klar med dem..Skall bara försöka att hitta ett par matchande knästrumpor och det kan ju bli lite knepigt om jag har otur.
Lotta börjar väl bli lite bättre, vi tog en promenad i em. Efter Hilmas ridning..hon är duktig måste jag säga.
Ha det gött..

lördag 28 augusti 2010

Lerkil

Vaknade idag med ett lite mindre flin.. men det stoppade mig inte  från att ge mig ut på en runda  på 9,3 km jag gick visserligen den mesta tiden men va fan jag kom ut. Efter frukost gav vi o´ss iväg mot KBA kungsmässan. Hilma behövde nya jeans..vilket medförde att vi fick inte med oss ett enda par hem ..men en massa annat så tösen var nöjd.
Jag och min bror bankade iväg lite hitte bollar hemma hos morsan..det finns hopp om att han skall börja igen..han tog kortet nån gång på 80 -talet. men han träffa bollen större delen av gångerna. men vi hade en trevlig grillkväll med god öl och välgrillat kött , jag var grillmaster som vanligt..och alla var lyriska....typ
Jag och sockret hos mamma i lerkil
Brorsan Björn med sin minste Henke

fredag 27 augusti 2010

Livet è gött.

Vaknade med smil på läpparna..Hilma laddad inför sitt första mellanstadiedisco. Hon cyklade väg till skolan och jag tog en sväng i skogen utan cykel denna gången.Lotta ligger och är dålig..förkylning troligtvis.
Efter min runda i skogen så låg jag och läste i Svensk Golf att Golfstore hade rea, Borås gk har ju golfstore så jag stack upp dit och fyndade en GALVIN GREEN jacka. Den è skitsnygg tycker jag.
Och så fick jag reda på igår, att som vinnare av kommungolfen så fick jag en plats i laget (sponsorgolfen) ska bli riktigt kul.
Och  ni som skall spela KM i morgon lycka till och måtte vädrets gudar vara med er. Själv så ska jag ner och fira morsan med grill och dyligt..kanske nån pilsner. Nä nu skall jag snart cykla till jobbet..ha det gött HEPP!!

torsdag 26 augusti 2010

hofgårdens gk

Ja efter det myckna regnandet så fick vi söka os till andra marker, vi tog oss till Hofgården och det var inget som vi ångrade...fan va banan va bra. Jag pratade med en barnarbetare och han ursäktade sig nästan för att det var så blött ???!. Jag förklarade att våran bana var ett träsk.. så sämre än det kan det ju inte bli.
Jag och Zigge spelade matchspel och vi delade.Jag spelade bra första nio och Zigge sista nio. Men det var inget lysande spel. Poängmässigt så va det inget att skriva om ..så det gör jag inte. Jag har inte varit där sen omläggningen blev klar och nu var den det..och det blev skitbra.
Zigge tränar puttning efter rundan.
Rekomenderas utan tvekan.
Första hålets tee

onsdag 25 augusti 2010

aqua

Detta är ju helt osannolikt, hur mycket vatten finns det egentligen. Man kan bli deprimerad för mindre.Ingen golf :-( men jag tog cykeln idag och tog mig ut i skogen skulle ta ksk´s milspår men det gick inte att komma runt så jag fick vända och ta 7:an istället..och jag tog av på att ställe som gjorde att jag fick nästan bära och dra cykeln. Men jag  kom ut på spåret igen efter några svordomar och en liten vurpa. Man måste ju "ladda" inför multisportsdebuten som jag och brorsan skall ställa upp i. Kan nog bli en "intressant" upplevelse. Vi ska paddla ,springa och cykla...jag hoppas att det har slutat regna innan dess....annars blir det väl paddling hela vägen.
När man tittar ut genom fönstret så onskar man att det var den 22 sept  för då åker vi till portugal 28-30 grader varmt enligt yr..va gött det ska bli.

söndag 22 augusti 2010

Molnigt men inget regn

Jag och Tomas och Hasse gick en runda idag...jag skinnade dom på 50 riksdaler. Det var helt tomt på banan förutom Uno med sällskap.Hasse 27p Tomas 31 p och jag 33 p.  men det bästa med denna dag var att mitt Hjärta sprang midnattsloppet och gjorde hon på 58,34 det è ju skit bra tycker jag..jag är stolt över min härliga kvinna.. när vi kom hem firade vi genom att dricka Bollinger special cuvèe  mmmmmm sen somnade hon..va hon è go gör go.
Go natt..

lördag 21 augusti 2010

Kräftskiva

Nu har vi varit på kräftskiva i skephult..jag körde så det blev ingen snapps för mig.Men det var kul ändå vi garvade åt sebben och Sara dom köpte en bil utan att veta vad det var för nått..men sen fick dom veta vad det va för märke...en golf och då dalade intresset markant. Gänget sitter nog fortfarande och partajar tror jag. Sebben är väl uppe och torrkör Rikards amerikanare.
Det blev lite golf idag med ,en sväng till Kindsgk.jag och Zigge och Tommy. Dom första nio hålen gick bra men sen kunde jag inte hålla ihop det.Fan va trött man blir.Men en "tröst è väl att det var inte bara jag som spelade dåligt..typ. Imorgon blir det in till GBG för lotta skall springa midnattsloppet och vi ska med och heja på. Hoppas på bättre väder för alla som skall springa.
Nu skall hälla upp en Single Malt.......gonatt

torsdag 19 augusti 2010

Kanoten

Det blit lite mycket kanot...men jag måste ju rapportera att mitt milda hot föll i god jord.Kanoten låg på plats.
Det har inte varit nån golf idag men igår va jag uppe på rangen med Rickard, han började kursen i tisdags så han är alldeles "nyfödd" men det verkar vara en begåvad bebis, han träffade bollen varje gång och fick iväg den rejält långt med pw och 7:an. Vi testade lite chippning oxå, även där briljerade han. Nu låter det som han är värsta golfaren..och det är han på ett sätt och vis för han hade bara varit på en lektion och det var teori,vett och etikett. Så hatten av för honom. Men som vi alla vet så blir det jävligt mycke svårare när man vet hur man skall göra. Imorgon bär det av till Kinds gk med Zigge och Tommy...hoppas att vädret håller sig på en rimlig nivå..torr nivå.
Kräftskiva imorgon i Skephult..ska köra så jag får nog köpa extra mycket kräftor ;-)

onsdag 18 augusti 2010

Robins - Zlatan testar Golf | Minsida.2u.se

Detta är oxå rätt kul

Golf Bloopers

Det finns en del märkliga saker som kan hända inom golfen..man undrar hur det kommer sig att det inte skadar sig fler än det gör.Detta är iallafall rätt kul.

måndag 16 augusti 2010

Fooore era kanottjuvar

Det blev en runda idag iallafall. det gick väl sådär 32p men jag gick mest och tänkte på dom ungj-larna som snott vår kanadensare uppe vid hedgärdessjön..mitt på dan och den var låst..fan va sur man blir. Men svägerskan tog ett reg nr på en moped som jag kollade upp. dit ringde jag och pratade med en kille som skulle Höra med sin syster för det var tydligen hennes moppe. Jag sa till honom att kanoten skulle vara på plats imorgon annars så ringer till deras farsa..vi får väl se hur det går imorgon.
Tillbaka till golfämnet, Marcus slog en 68 idag och det var skitkul det bådar gott inför den kommande bataljen på Skepptuna. det skall bli riktigt kul att komma dit upp igen..vi hade ju gör skoj förra gången även jag inte fick så mycket sömn som jag hade behövt pga min rumskompis snarkade som en blåval med polyper. Så ett annatrum eller en annan rumskompis tack.

Matilda

Här sitter man i ett regnigt Kinna och och tänker på en liten tjej som som ej finns med oss längre..jo i våra hjärtan och i våra tankar så är hon alltid med. en glad sprallig liten ruffsituffs och Hilmas bästa kompis.
Mina tankar går även till Cecilia ,Alexander Torbjörn och Susanne. Och självklart Matilda den lilla ängeln.

                                                                     Livet.

"Livet" sa någon vad menas med det?

"Älska" sa någon vad menas med det?

"Hata" sa någon vad menas med det?

  Då sa någon att det är just det som

  är själva livet.

 Livet är här och nu

Men också då och sen

Lycka till med resten av livet.
                                                                            

                                                                                 

söndag 15 augusti 2010

Parelle

Idag så va det tävlingsdags,vaknade med lite huvudvärk pga av att jag satt uppe rätt länge och kollade golfen,men med havregrynsgröt i magen och en  kaffe släppte det och jag  inväntade  Daniel. Väl på plats så kom vi överens om (jag och min spelpartner Karla) att rangen är övereklamerad. och begav oss ner till första tee. Efter några välriktade puttar så kände vi oss redo. Sedan spelade vi rätt bar ända till 9:an där vi streckade. och sedan ortsatte vi att spela hyfsat ända till vi streckade 18:e. Vi hade nån koppsnurr och en klar birdie chans som vi brände. Men vi fick ihop 36 p och landade på 3:plats. jag vann "å de toalett" och nån "kroppsskrubb". Så nu kan jag både bli ren och lukta gott.
Vi hade gott sällskap i bollen, Daniel och Erika samt Marcus och Tina.
Jag och Karla kom överens om att vi skall nog göra detta igen, för det gick ju rätt bra.
Och jag måste tacka Karla för proV1:orna.

lördag 14 augusti 2010

Singellivet och den chilenska massakern

Ok..nu är man singel igen...hcp alltså. Efter mitt dålige KM där jag kom upp i hcp 10 så rättade jag till det idag. Med hjälp av min väl fungerande Taylormade driver.Det enda hålet som jag riktigt dabbade mig var 12:an 7 i 0ch 13:de 5 i Och detta hände när jag och Daniel L massakrerade Ville och Antonio med
19 !!! - 5. Men all heder åt Antonio han gick 3 över par sista nio men 58 första nio så det räckte inte.
Och idag slog jag i en hio...nästan. Nu vet jag att det finns inga nästan hio men det var förjävla nära..7cm från hål och 2cm förbi...jag höll på att få ett slaganfall.Nog om det .
Kollade tv igår och fick se när Bubba W bankade iväg en sw 145 m det är ju sjukt. Fan vad jag led med Stenson.
Imorgon skall jag och Karla P tävla och det skall bli skitkul.

fredag 13 augusti 2010

2010-08-13

Idag verkar det som mina Titleist får vara kvar i bagen, vi har kalas här idag. Hilma (dottern) fyllde 10 år i tisdags så här blir det nog livat i kväll 8 stycken töser som skall leka och stoja..kan nog bli lite värk i skallen vid 21 tiden. Men då tar nog pappa sig en single malt. Skall snart hämta hem tösen från svärmor hon är där och åker Husqvarna (slår gräs). Nä nu tar jag och blåser upp lite ballonger. Sonen kom hem nu med sin fantastiskt "söta" Opel Record 61:a den är skit charmig.

torsdag 12 augusti 2010

2010-08-12 Kinds Gk

Vädret är ett märklig företelse, ena dagen kommer det 63mm regn och nästa dag skiner solen som den inte har gjort annat.Det är som med min golf.....ena stunden spelar man som en gud...(något överdrivet kanske) för att sedan rätt som det är vara nere hos dom dödliga igen. Dom dödliga i detta fall var Zigge och födelsedagsbarnet Tobias ..Grattis en gång till. Grabbarna hängde inte med mig i början..men sen landade jag och dom kom som hormonstinna bävrar och körde om mig över mig och förbi mig...hmmm. Men nu skall  jag inte  hänga läpp för det, för banan var i ett mycket fint skick och jag tycker att det är en fin gest att Kinds gk bjur igen..så vi kan spela på deras fina bana gratis.

onsdag 11 augusti 2010

Golf på nätet.

När man inte kan vara ute så måste man få sitt golflystmäte tillfredställt på nått sätt och detta fungerar rätt bra ...man kan bli lika frustrerad som på riktiga banor. Jag sitter här och svär över missade puttar och duffade chippar det är helt galet..men det är man väl, så allt är som det ska vara då...
http://www.wgt.com/
Prova så får ni se...men skyll inte på mig.

2010-08-11

Efter ett inte så bra genomfört KM för min del, så tänkte jag och Zigge att vi skulle slakta Kinds Gk idag. Men vädrets makter hade andra planer...regn.. regn... vi har bara regn hos oss..som nån sjöng vid nått tillfälle.
Så nu sitter jag hemma med dottern som spelar sitt födelsedags spel, ett häst spel på Wii..Men jag hoppas att det blir ändringar på vädret till i morgon så jag kan ta fram vapnen och svinga som besatt...veva iväg bollarna hårt..långt och länge...FOOOOORE!!!!