söndag 19 september 2010

Multisport........

Detta var en övning utöver det vanliga. Men det var kul..iallafall efteråt. Jag och bror ,min kommer att ställa upp igen nästa år.
Paddling...vicka skitpråmar till kanadensare jävla "plåtlådor"..vi höll på att tippa flera ggr. Det kändes som alla paddla förbi oss, men så var inte fallet..inte alla  iallafall.
Löpning..det var den som jag "fruktade" mest. Men det gick över förväntan och själva orienteringen löste vi som en dans.
Cyklingen...fy fan vad vi klantade oss vi drog åt fel håll direkt från start..Men vi löste det genom att trampa på som fan med följd  av att vi stressade iväg från 1.an till 2:an utan att kolla vart vi skulle.Sen kom mittendelen av sträckan och det hanldae mest om att bära biken,men det tröttnade jag på och försökte trampa iallafall med följd av att jag dök rätt ner i en mosse..jag cykeln och kartstället. Som tur vad gjorde jag mig inte illa..precis när jag vurpade tänkte jag att nu går golfen i Portugal åt helvete. Men det klarade sig. Brorsan garvade så han höll på att välta..och jag var inte lika road. Sen gick det inte mer än 1 minut så drog brorsan rätt ner i sjön..det ända jag såg av honom var hjälmen.
Ja det var ett riktigt äventyr, vår målsättning var att inte komma sist..och det gjorde vi inte, men vi var en timme efter dem som vann.
Jag hade gps på men batteriet tog slut så jag fick lägga till sista biten manuellt.

torsdag 16 september 2010

ingè kul...

Vaknade i måndags och mådde bra ,,körde Hilma till skolan och for sedan hem för att äta frukost..skulle jag inte ha gjort..kräktes..fan nu skiter sig både multisporten och Portugal. Men som tur vad så gick det över på onsdagen. Så nu är man taggad igen..försökte få tag på karthållare till våra cyklar men det var inte lätt. Så jag tillverkade två, av skrivplattor. "strippband" och nån typ av rörisolering i skummgummi. Ska nog funka skit bra.
 Men man får väl hoppas att regnet slutar..det blir nog roligare om man inte är pissblöt redan från start.
 Ha det!

lördag 11 september 2010

valtider

Jag tycker att det är förvirrande med alla vallöften som studsar genom etern.(så hette det förr). Men jag är glad att 11;e timmen finns så man får lite saklig information om hur läget är inom de olika "klubbarna".
Lite golf blev det idag, har inte spelat sen septemberslaget på Skeppet...och det var inget att skriva hem om..Zigge slakta mig..men som tur vad så började regna mer än vad vi  villiga att acceptera..så vi gick hem efter 12 hål..då hade han 5 upp på mig...fan  att han köpte ny putter..den ska jag bryta av.eller smälta ner och göra sänke av och sälja till nån tokig sportfiskare.
Nu är det snart dags för mig och bror min att göra debut på multisportens arena..hihihi fan vet hur det ska gå...tidsmässigt och humörmässigt(è det ett ord)
Men va fan vi vinner nog...om brorsan jagar livet ur mig på löpningen..paddling och cykling fixar jag utan hjälp. Ha en go fortsättning på vad ni än gör..det ska jag.

onsdag 8 september 2010

Stockholm

Det var en fantastisk helg som vi fick i Stockholm..även om pokalen ej kom med hem. Måste tacka Patrik och Maria för deras gästvänlighet, och alla deras trevliga vänner som gjorde resan och golfen till en sån kul tillställning. Sen kan man säga mycket om golfen (vårat spel) men det gör jag inte. Däremot måste jag hylla deras banarbetare för han (de) gör ett kanonjobb,banan var ju gör fin.
Så tills vi ses igen på vår bana ha det gött alla 08:or.

torsdag 2 september 2010

Nu var det mörkt när jag gick upp...

04:00  Rriiiing Alarmet på klockan satte igång och jag fattade först ingenting. Men så kom jag på att det var dags att gå upp för vi skulle på golftävling i Malmö..fan va mörkt det va ute. Min gode vän och vapendragare Daniel kom och hämtade mig och så for vi till den andre vännen och vapendragaren Hasse. Pigga och raska begav vi oss ner mot skåneland.Taggade och med gott humör tog vi oss i mörkret söderut. Vi hade vissa problem med att hitta trots gps men det gjorde inget vi kom fram i god tid ......07:45 ..vi skulle slå ut 08:00 på hål 13 så ingen rast ingen uppvärming.Ryckte till oss scorekort och startkit och gick mot det trettonde hålet..det var en bit att gå. Väl framme hann Daniel pissa och sen var det bara att slå ut.Började bra och fortsatte väl helt godkänt. Vi landade på 69 netto..det var en typ av scramble som jag de andra inte hade spela förut...Vi skulle använda 3 av Hasses utslag och 6 av Daniels utslag och 9 av mina.. så det gav en ytterligare dimension till det hela.
Detta var en skitkul dag som Daniel och hans kolleger på Docuwear och Docusyd hade anordnat.
På bilden är mina vapendragare redo att slå på vårat första hål 13:e.
Så lunkar vi så småningom.

Hit skall du slå....

auuo naj du messa....