söndag 19 september 2010

Multisport........

Detta var en övning utöver det vanliga. Men det var kul..iallafall efteråt. Jag och bror ,min kommer att ställa upp igen nästa år.
Paddling...vicka skitpråmar till kanadensare jävla "plåtlådor"..vi höll på att tippa flera ggr. Det kändes som alla paddla förbi oss, men så var inte fallet..inte alla  iallafall.
Löpning..det var den som jag "fruktade" mest. Men det gick över förväntan och själva orienteringen löste vi som en dans.
Cyklingen...fy fan vad vi klantade oss vi drog åt fel håll direkt från start..Men vi löste det genom att trampa på som fan med följd  av att vi stressade iväg från 1.an till 2:an utan att kolla vart vi skulle.Sen kom mittendelen av sträckan och det hanldae mest om att bära biken,men det tröttnade jag på och försökte trampa iallafall med följd av att jag dök rätt ner i en mosse..jag cykeln och kartstället. Som tur vad gjorde jag mig inte illa..precis när jag vurpade tänkte jag att nu går golfen i Portugal åt helvete. Men det klarade sig. Brorsan garvade så han höll på att välta..och jag var inte lika road. Sen gick det inte mer än 1 minut så drog brorsan rätt ner i sjön..det ända jag såg av honom var hjälmen.
Ja det var ett riktigt äventyr, vår målsättning var att inte komma sist..och det gjorde vi inte, men vi var en timme efter dem som vann.
Jag hade gps på men batteriet tog slut så jag fick lägga till sista biten manuellt.

1 kommentar:

  1. Ok, nu gör ja ett försök till.....de vill sej inte
    . haha skulle vilja vart åskådare till detta, hade nog gett en hel del ryckningar i mungiporna om man kollat på "brorsorna"

    SvaraRadera